Konad - косметика и парфюмерия


mihkel raud kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda

Стоимость в промежутке от 495.78 до 1654.43 рублей для 12 позиций

почеу стоит купить mihkel raud kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda прямо сейчас

mihkel raud kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda описание

Жаждешь купить mihkel raud kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda на распродаже в интернет-магазине? На этом ресурсе доступно подобрать mihkel raud kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda, стоимость которого начинается с 495.78 аж до 1654.43 руб. Каталог предложений предоставлен: litres.ru.

Laura Doyle “Julgus alistuda. Kuidas leida oma mehega samm-sammult lähedus, kirg ja rahu” on naistele mõeldud eneseabiraamat, mis tekitab ehk esmakordsel lehitsemisel pisut trotsi ja palju vaidlusi. Autor alustab nii: “Kui ma olin 22-aastane värske abielunaine, ei osanud ma aimatagi, et nimetan ennast ükskord alistuvaks naiseks. Tookord oleks ainuüksi selle sõnapaari kuulminegi mind täiesti endast välja viinud.”Aga mida siis ikkagi teha, kui te olete juba mõnda aega abielus olnud ja äkki hakkavad abikaasa puudused järjest enam silma torkama? Te olete sattunud korralikku nõiaringi: te arvustate, kontrollite ja suunate. Te võõrdute üksteisest ja olete seega oma abieluga veelgi vähem rahul…Raamatus on üles loetletud teatud märgid, mis näitavad, et ehk on aeg selgeks õppida alistuv käitumisviis. Samuti õpetatakse, kuidas vabaneda oma kontrollivajadusest ja kuidas saavutada oma abielus taas lähedus. Lisatud on ka praktilised nõuanded, mis aitavad oma harjumuspärast käitumist ning suhtumist muuta. Päris kindlasti ei räägi see raamat orjalikust alistumisest. Laura Doyle toob naisteni küllalt äärmusliku lähenemise abielusuhetele – naine saab nautida lähedust, suurepärast seksi ja üksmeelt oma abikaasaga, kui ta lõpetab mehe kontrollimise ja juhtimise.Autor käsitleb järgmisi abielu emotsionaalseid ja praktilisi aspekte:– miks ja kuidas oma abikaasast lugu pidada;– miks ja kuidas väljendada oma soove:– miks ja kuidas hoiduda arvustamisest;– miks ja kuidas hoolitseda oma vajaduste eest;– miks ja kuidas anda oma mehele hingamisruumi;– miks ja kuidas teda usaldada.Ja mis kõige tähtsam – kuidas on võimalik ikka ja jälle oma mehesse armuda…

Зачем нужен этот сайт?

Все бренды косметики

С помощью формы поиска подберите любой желаемый товар.

Сравнение стоимости

Расценки на один и тот же товар отличаются в разных магазинах.

Оформите заказ

Выбирайте лучший магазин и переходите купить по ссылке.